Мъжки шал тъмносив на ромбове EX53
Мъжки шал тъмносив на ромбове EX531
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал тъмносив на ромбове EX53

1910250028

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал тъмносив на ромбове EX53, много търсен аксесоар през последните няколко сезона. Доста трудно може да разберете коя част е лицева, защото преливането на червения и сиви цветове е много умело пресъздадено. Материята е мека и приятна при допир, няма да ви дразни врата и лицето.

Чудесна комбинация между памук и кашмир в отношение четири към едно. Шалът лесно може да съчетае с тъмни мъжки якета и пуловери, които може да разгледате в нашия онлайн магазин. Подходящ за носене през зимата или по-студените есенни дни. Добра идея за подарък към любимият човек за някой специален повод.

 

Състав: 80% памук и 20% кашмир

 

Дължина: 186 см

 

Ширина: 31 см

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.