Мъжки Шал L55
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки Шал с червени мотиви L55

1710230032

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал с червени мотиви L55, елегантно зимно предложение в спортен вариант. Наблягаме на думата спортен, защото този модел се търси много от фенове на отбори с такива цветове. Подобен мъжки шал имаме в синьо. Освен това той има зимни мотиви и елементи, които го правят универсален.

Този аксесоар има стандартна дължина и ширина, а материята е уютно мека и нежна при допир. Плетката е ситна и фина, с което не позволява на вятъра да достигне до врата ви. Шалът е леко разтеглив и лесно се почиства. Много удобен за носене както в града, така и сред природата. Комбинирането с други връхни дрехи като якета например е сравнително лесно, защото присъства черния цвят.

 

  • Състав: 40% вискоза и 60% акрил

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.