Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ С ВСЯКА ПОРЪЧКА

Мъжки шал червено и черно на квадрати EX93
Мъжки шал червено и черно на квадрати EX931
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки шал червено и черно на квадрати EX93

2210050002

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки шал червено и черно на квадрати EX93,  мек и приятен при допир модел от последната ни колекция за зимата. Материята е комбинация от вълна и акрил, най-добрия вариант, който ви гарантира комфорт и топлина на откритите части на тялото (шията).

Дизайнът е съобразен с времето, за което е предназначен. Преливащите от червено към черно, широки ивици, добре ще се съчетаят с всякакъв цвят връхни дрехи. Може да слагате шала под или над палто или яке, без да се притеснявате за вашата перфектната мъжка визия. Мъжкия шал стои винаги изгладен, лесно се почиства, като усещането е уникално. Изработката е изключително качествена и може да се убедите сами още щом го докоснете. Добър вариант за подарък, ако все още се чудите какъв да бъде той.

Състав: 60% вълна, 40% вискоза

Дължина: 184см, Ширина: 31см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.