Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки Шал официален, червен ЕХ
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки Шал официален, червен ЕХ

1711040077

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки шал официален червен ЕХ, успешно пази гърдите и гърлото от студа. Елегантен мъжки шал от фина материя. Шалът е едноцветен, което го прави изключително практичен. Дизайна е изчистен без излишни орнаменти, подходящ  за специални поводи.

В двата си края завършва с къси черни ресни, които представят завършен вид на модела. Може да се слага под и над връхна дреха, което го прави универсален. Веднъж сложили го на врата си , без съмнение ще привлечете погледите на околните. Правилното комбиниране на този аксесоар с пуловери и якета е много важно, затова разгледайте нашият онлайн магазин и си изберете точната комбинация.

 

  • Състав: 80% акрил и 20% вълна

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.