Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки Шал официален, син ЕХ
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки Шал официален, син ЕХ

1710230036

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки Шал официален син ЕХ, луксозен подарък за всеки. Може да се сложи  над пуловер или зимно яке, а ако се направи изискан възел е в състояние да придадете живот на елегантен костюм. Уникален модел с изчистен дизайн без допълнителни щампи. Материята е акрил и вълна, което придава известна мекота и лъскавост на шала.

Тя не пропуска вятър и студ към тялото и е сигурна преграда за всякакви атмосферни условия. Дължината е подходяща за да направите подходящ възел или просто да увиете шала няколко пъти около врата. Най-важното е да оставите достатъчно място да виси колкото да се видят късите фини ресни. Лесно бихте го комбинирали с всякакъв цвят връхни дрехи, които ще намерите в нашия сайт.

  • Състав: 80% акрил и 20% вълна

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно