Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Плетен мъжки шал черно и сиво рае ON14
Плетен мъжки шал черно и сиво рае ON14
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Плетен мъжки шал черно и сиво рае ON14

2310120009

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Плетен мъжки шал черно и сиво рае ON14 e в съчетание от преливащи се тъкани, оцветени с последователно наредени тънки краски. Мъжкият шал е еднолицев, като дължината му е стандартна, завършваща с дълги ресни. Успешно може да го носите върху зимно палто, с което ще завършите вашата спортно елегантна визия. Този аксесоар е подходящ за подарък.

Шалът е мек и удобен за носене с впечатляваща обемна структура. Благодарение на това, че е комбинация от акрил и вълна, със сигурност ще ви топли през студените дни, без да дава възможност на вятъра да премине през него.

Ширина: 18см, Дължина: 180см

Състав: 35% вълна, 65% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.