Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Плетен мъжки шал черно и сиво ситно рае ON12
Плетен мъжки шал черно и сиво ситно рае ON12
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Плетен мъжки шал черно и сиво ситно рае ON12

2210050020

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Плетен мъжки шал черно и сиво ситно рае ON12 e уникално мек и топъл мъжи шал за студените дни. Лесно се комбинира с якета и палта. Той ще ви бъде верен съюзник през студените дни в годината. Дължината е стандартна и позволява на шала да бъде увит около врата ви няколко пъти. Защо не опитате да направите някой възел с него, за да разчупите стандартните стереотипи.

Състав: 35% вълна, 65% акрил

Ширина: 17см , Дължина: 180см

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.