Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Плетен мъжки шал червен ON18
Плетен мъжки шал червен ON18
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Плетен мъжки шал червен ON18

2210050008

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Плетен мъжки шал червен ON18, прекрасно изглеждащ аксесоар от последната ни колекция за зимните месеци. Мек и приятен при допир с кожата на врата, истинска преграда за вятъра и студа. Изчистен дизайн в еднотонова основа, идеален за сезона в който ще се използва.

Завършва с дълги, гъсти ресни, които го правят много ефектен. Тъй като шалът е сравнително тесен, може да го увиете няколко пъти около врата, за по-добра плътност, без значение дали е под или над връхната дреха. Червеният цвят е универсален и може да се комбинира с всякакъв цвят якета и палта. Много добра идея за подарък, който ще ви опаковаме в луксозна кутия.

Състав: 35% вълна, 65% вискоза

Дължина: 180см, Ширина: 18см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.