Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Плетен мъжки шал сиво с червено и бяло ON17
Плетен мъжки шал сиво с червено и бяло ON171
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Плетен мъжки шал сиво с червено и бяло ON17

2210050011

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Плетен мъжки шал сиво с червено и бяло ON17, елегантен аксесоар и практично решение за защита от студа и вятъра. Изключително подходящ както за  излети сред природата, така и в ежедневието. Моделът представлява комбинация от три цвята, добре подредени  като текстилни вълни.

Завършва с дълги ресни, следвайки същата подредба на цветовете. Материята е мека и фина, с лек мъхест оттенък. Не дразни кожата на врата, дори напротив, чувството е уникално. Ако искате да бъдете стилни и пленителни, това е вашият избор. Може да го носите под и над връхна дреха (палто, яке или сако). Каква по-добра идея за подарък към любимия за вас човек.

Състав: 35% вълна, 65% вискоза

Дължина: 180см, Ширина: 18см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.