Начало Продукти Количка Профил

Шал на фигури синьо със сиво EX14
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Шал на фигури синьо със сиво EX14

2011280056

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Шал на фигури синьо със сиво EX14, интересна цветна комбинация, съобразена със студеното време. Може да го носите както в градски условия, така и на излет сред природата. Ще пази успешно врата ви от ниските температури и вятъра, без да дразни кожата. Материята на пръв поглед е доста плътна, съставена от акрил и вискоза, даваща възможност на кожата да диша. Едно е сигурно, въпреки че топли няма опасност да се изпоти кожата на шията ви.

Дори напротив. Ще усетите онова приятно чувство, все едно сте погалени от съдбата. Дизайнът е застъпен от геометрични фигури, оформени от тънки, светли и тъмни линии, в зависимост от фоновият цвят на шала. В двата края е добре измислено да завърши със ситни, къси ресни. Това наше предложение може да го използвате за подарък, а за още подобни идеи, може да разгледате и останалите ни категории дрехи.

 

Състав: 60% акрил, 40% вискоза

Дължина: 186см; ширина: 31см

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •