Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Шал мъжки тъмно син на сиви ивици EX8
Шал мъжки тъмно син на сиви ивици EX8
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Шал мъжки тъмно син на сиви ивици EX8

1809190088

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Шал мъжки тъмно син на сиви ивици EX8, топъл и удобен аксесоар за сезон есен зима. Комбинацията от тъмно син цвят за фон и геометрично разположени сиви ивици допълват дизайна на този модел. Имайте предвид, че вертикалните линии удължават вашия силует, а хоризонталните го разширяват. При този мъжки шал обаче те взаимно се припокриват, с което се цели универсален ефект.

Такъв вид  аксесоар за студеното време говори сам по себе си. Освен,  че ще изглеждате елегантно на някое светско събитие вие ще привлечете вниманието на околните. Ако успеете да съчетаете шалът с останалите дрехи (пуловер, сако или риза), с които сте облечени, успеха ви е гарантиран. Тъй като шалът е със стандартна дължина, може да се опитате да направите различни варианти на връзване (както е на снимките).

 

  • Състав: 80% памук и 20% кашмир

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.