Шал мъжки в сиви нюанси EX2
Шал мъжки в сиви нюанси EX2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Шал мъжки в сиви нюанси EX2

1809190086

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Шал мъжки в сиви нюанси EX2, елегантно зимно предложение с няколко нюанса на сивото. Не се притеснявайте да носите подобен вид шалове. На пръв поглед изглеждат старомодни, но както знаем всичко ново се базира на познато нам старо. Изработен от мека и топла материя, която е комбинация от вълна и кашмир.

Тя ще ви пази от вятър и студ и в същото време ще изглеждате модерни пред околните. Така разположени ромбоидите в шала правят силувета ви да изглежда издължен. Аксесоара завършва със ситни фини ресни, които изглеждат по-скоро закачливо на общия фон, отколкото да имат някакво особено предназначение. Варианти за комбиниране с други връхни дрехи като балтони и якета има достатъчно в нашия онлайн магазин Виконте. Разгледайте ги !

 

  • Състав: 80% памук и 20% кашмир

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.