Начало Продукти Количка Профил

Шал мъжки черно и червено EX1
Шал мъжки черно и червено EX1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Шал мъжки черно и червено EX1

1809190091

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Шал мъжки черно и червено EX1, нов модел от последната ни колекция. Универсален шал за есенно-зимния сезон. Интересна геометрична подредба на тъмно червен фон, това е първоначалното впечатление, което прави. Този артикул се предпочита от младите господа със спортен силует. Мъжкият шал ще е актуален за този и следващият сезони. Материята е много фина и нежна на допир.

Моделът е подходящ за комбиниране с различни пуловери и якета избрани от нашият онлайн магазин Виконте. Най-удобният и лесен начин да носите този мъжки шал е като го увиете около врата си и направите подходящ възел. Добър начин за посрещане на предизвикателствата, които ви очакват през това студено време.

 

  • Състав: 80% памук и 20% кашмир

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •