Шал мъжки черен на точки EX7
Шал мъжки черен на точки EX7
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Шал мъжки черен на точки EX7

1809190090

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Шал мъжки черен на точки EX7, елегантен мъжки шал от фина материя. Изключително мек на допир, изработен от кашмир и вълна. Основният цвят е черен на геометрично разположени сиви точки. Един от най-добрите варианти за носене на такъв тип шалове е ако просто го увиете около врата си.

Той може да се носи през студените зимни нощи и в същото време да е моден аксесоар. Шалът е  много практичен и лек, което го прави различен в сравнение с по-евтините варианти.  Подходящ е както за ежедневието, но също и за специални поводи. Лесно може да се комбинира с тъмни пуловери и якета, които може да изберете в нашия онлайн магазин.

 

  • Състав: 80% памук и 20% кашмир

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.