Шал мъжки трицветен EX2-M11
Шал мъжки трицветен EX2-M11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Шал мъжки трицветен EX2-M11

1811120090

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Шал мъжки три цвята EX2-M11, елегантно зимно предложение в няколко нюанса. Изработен от мека и топла материя за сезон есен зима. Този артикул е подходящ за комбиниране с различни пуловери и официални облекла, които може да изберете в нашия онлайн магазин Виконте Русе.

Ако се вгледате по-подробно в този мъжки шал ще забележите интересното преливане сиво и черно към червено. И в трите цвята има вградени черни нишки за по-голям ефект на сливането. Точно това прави шала по-ефектен за студеното време. В двата края на модела има дълги фини ресни, които придават завършен вид на шала. С този мъжки аксесоар може да покажем индивидуалния стил на обличане и правилното разбиране за модата около нас.

 

  • Състав: 80% акрил и 20% вълна

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  
20080616111601 / 16.06.2008 г.