Начало Продукти Количка Профил

Шал мъжки три цвята EX1-M11
Шал мъжки три цвята EX1-M11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Шал мъжки три цвята EX1-M11

1811120085

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Шал мъжки три цвята EX1-M11, много стилен и удобен за сезон есен зима. Моден аксесоар за мъже, които държат на своята визия. Актуален модел за сезона с мека и топла материя, част от последната ни колекция мъжки аксесоари. Интересно дизайнерско решение е да се направи преливане на трите основни цвята в този топъл и красив шал.

В двата си края той завършва с дълги, фини ресни, които създават завършеност на модела. Надяваме се да ви допадне заради меката и приятна на докосване материя. Дължината и ширината на шала е стандартна, съобразена с височината на притежателя си. Подходящ за комбиниране с различни пуловери и якета, но нашият съвет е да го сложите над елегантен костюм с подходящ за целта възел.

 

  • Състав: 80% акрил и 20% вълна

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •