Шал мъжки черно и сиво EX3-M11
Шал мъжки черно и сиво EX3-M11
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Шал мъжки черно и сиво EX3-M11

1811120089

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Шал мъжки черно и сиво EX3-M11, елегантен артикул от фина материя. Шалът представлява комбинация от три цвята, които се преливат по между си. Точно това го прави изключително практичен. Подходящ е както за ежедневието, така и за специални поводи.

Самият факт, че присъства черният цвят в десена подсказва лесното комбиниране на шала с черни кожени ръкавици, които може да изберете от нашия онлайн магазин Виконте. Така вашата визия ще е завършена и безусловно ще привлечете погледите на вашите приятели и колеги. Ако сте решени на всяка цена да бъдете пленителни и стилни – това е правилния избор.

 

  • Състав: 80% акрил и 20% вълна

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  
20080616111601 / 16.06.2008 г.