Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Шал мъжки трицветно райе VE29
Шал мъжки трицветно райе VE29
Шал мъжки трицветно райе VE29
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Шал мъжки трицветно райе VE29

1811120098

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Шал мъжки трицветно райе VE29, мек и приятен на допир. Ако задържите погледа си върху плетката ще усетите, че всъщност цветовете са повече от три. Това е зрителна измама, която се надяваме ще ви допадне.  Всъщност цветовете са четири, ако броим черният цвят за основен.

Важно е да се знае, че плетката е тип „английски ластик“, което означава, че с времето материята няма да  се разтегли. Този аксесоар се предпочита от по-младата ни аудитория, но това не пречи и на по-възрастните господа да експериментират. Подходящ е за различни поводи и може да се съчетае с различни по цвят пуловери и якета, които може да изберете от нашия онлайн магазин Виконте Русе.

 

  • Състав: 80% акрил и 20% вълна

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.