Шал мъжки тъмно син EX9
Шал мъжки тъмно син EX9
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Шал мъжки тъмно син EX9

1809190089

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Шал мъжки тъмно син EX9, елегантно зимно предложение от най-новата ни колекция. Както повечето наши артикули и този е изключително удобен за носене. На тъмно син фон са разположени геометрически сиви точки. Меката  и топла материя и от памук и кашмир, а цялостната визия на шала се завършва с плътна синя лента и къси фини ресни.

Този шал съчетава в себе си небрежна класика и спортен оттенък. Подходяща комбинация за този случай е с пуловери и якета от същата цветова гама.  Този артикул е подходящ за подарък, който може да ви опаковаме в луксозна опаковка.

 

  • Състав: 80% памук и 20% кашмир

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  20080616111601 / 16.06.2008 г.