Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Официален шал син на ромбчета EX55
Официален шал син на ромбчета EX55
Официален шал син на ромбчета EX55
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Официален шал син на ромбчета лукс EX55

1811290199

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Официален шал син на ромбчета EX55, нов модел от последната ни колекция за сезон есен зима. Изключително мек и гладък при допир, с много добри изолационни качества, особено вятър.  Този артикул се отличава с богатото разнообразие от цветове и детайли. Преобладаващият цвят е син.

  • Състав: 60% акрил и 40% вискоза
  • Дължина: 184см, Ширина: 31см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.