Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Син мъжки шал на черни ромбове TX4
Син мъжки шал на черни ромбове TX4
Официален син мъжки шал на черни ромбове TX4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Официален син мъжки шал на черни ромбове TX4


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Син мъжки шал на черни ромбове TX4, от акрил и вискоза, предпочитан вариант за зимата. Подобен тип материя е много използвана през последните години и замества напълно вълнения плат. Освен това тя е много гладка и приятна при допир без да дразни кожата на шията . 

Може да се слага над зимно палто или яке, като стои винаги модерно на всяка мъжка визия. Дизайнът е много свеж и подхожда на всички десени връхни грехи. Този аксесоар е подходящ за подарък, с който може да изненадате любимия човек, защото той наистина е практичен.

Ширина: 32см, Дължина: 200см

Състав: 60% акрил, 40% вискоза

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.