Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Стилен мъжки шал бяло и черно ON201
Стилен мъжки шал бяло и черно ON20
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Стилен мъжки шал бяло и черно ON20

2210050001

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Стилен мъжки шал бяло и черно ON20, изработен от мека и топла материя за зимата. Рядко срещан десен, с характерните за модела преливащи се ивици от бяло и сиво, към черно. Те идеално подхождат на времето, включително и на останалото облекло, с което бихте го комбинирали.

Много качествена изработка от вискоза и вълна, съчетаваща в себе си комфорта, който ще получи кожата на шията ви. Топлината, с която ще бъде обгърната е неповторима. Последният детайл, на който ще спрем вниманието ви е края на шала. Това са ситни, малки ресни, които създават илюзията за завършеност на модела. В заключение можем само да ви подскажем, че това наше предложение е подходящо за подарък, с или без повод. Направете щастлив вашия любим човек.

Състав: 35% вълна, 65% вискоза

Дължина: 180см, Ширина: 18см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.