Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Стилен мъжки шал с мотиви двулицев EX28
Стилен мъжки шал с мотиви двулицев EX28
Стилен мъжки шал с мотиви двулицев EX28
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Стилен мъжки шал с мотиви двулицев EX28

2211100040

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Стилен мъжки шал с мотиви двулицев EX28, красив модел с много достойнства. Първото от тях е, че наистина ще защити врата ви от лошите атмосферни влияния. Второто е, че е приятен за кожата на шията, защото материята е мека, гладка с усещане, че докосвате мъх. Третото е самият дизайн, древногръцки орнаменти в краищата на шала.

Цветовете на аксесоара са в тъмната гама, но все пак елементите се различават много добре. Изработката е на много високо ниво, като още едно предимство е, че шала винаги стои гладък. Без съмнение това наше предложение, може да послужи за подарък за предстоящите празници. Носете го под или над връхна дреха, независимо от нейния цвят и модел.

Състав: 60% вълна, 40% вискоза

Дължина: 190см, Ширина: 32см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.