Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмночервен мъжки шал на точки двулицев EX
Тъмночервен мъжки шал на точки EX99
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Елегантен шал двулицев черно и червено EX99

2209200020

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Елегантен шал двулицев черно и червено EX99, гладък и много свеж десен от последната ни колекция за зимните месеци. Дизайнът е поверен на гъсто подредени ромбове в двуцветен вариант. Материята е комбинация от двете най-използвани тъкани за този тип аксесоари, а именно вълна и вискоза. 

Комбинацията с връхни дрехи е сравнително лесна, тъй като цветовете са много сходни за времето, през което ще се носи шала. Много качествена изработка, в която ще се убедите сами, в момента когато го сложите на врата. Изделието е подходящо за подарък. Възползвайте се!!!!


Състав: 60% вълна, 40% вискоза
Дължина: 184см, Ширина: 31см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.