Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмнозелен плетен мъжки шал ON19
Тъмнозелен плетен мъжки шал ON191
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмнозелен плетен мъжки шал ON19

2210050009

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмнозелен плетен мъжки шал ON19, атрактивен аксесоар, който ще ви бъде верен през студените дни в годината. Изчистен дизайн в двуцветна основа, мек и приятен при допир. Именно тази комбинация е най-подходяща за зимата, защото въплъщава в себе си уют и топлина.

Материята е съчетание от две тъкани (вълна и вискоза), които през последните години се наложиха в този тип аксесоари. Последният щрих, на който искаме да ви обърнем внимание са дългите ресни, ефектното продължение на шала. Плетивото е супер качествено, ще ви бъде от полза години наред, без да промени своята структура. Шалът е прекрасна идея за подарък, от който може да се възползвате.


Състав: 35% вълна, 65% вискоза


Дължина: 180см, Ширина: 18см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.