Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Тъмносин двулицев мъжки шал EX22
Тъмносин двулицев мъжки шал EX22
Тъмносин двулицев мъжки шал EX22
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносин двулицев мъжки шал EX22

2211100042

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносин двулицев мъжки шал EX22, от прекрасен жакардов десен. Тук повтарящите се елементи са малки, ситни квадрати, разположени по цялата ширина. Много добро попадение от към дизайн. Материята също е на високо ниво, качествена, мека с мъхесто усещане при допир, винаги стои изгладена.  Идеална е за всякакъв вид кожа, дори и най-чувствителната, защото е комбинация от вълна и вискоза. 

Шалът е достатъчно дълъг, че да може да се увие поне два пъти около шията. Може да се слага под или над яке/палто, без значение какъв цвят е. Много добър вариант за подарък, ако се чудите много във вашия избор.

Състав: 60% вълна, 40% вискоза

Дължина: 190см, Ширина: 32см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.