Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Тъмносин шал с ресни на малки ромбове EX24
Тъмносин шал с ресни на малки ромбове EX24
Тъмносин шал с ресни на малки ромбове EX24
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Тъмносин шал с ресни на малки ромбове EX24

2211100031

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Тъмносин шал с ресни на малки ромбове EX24, добре структуриран аксесоар от последната ни колекция за тази зима. Дизайнът е с повтарящи се геометрични фигури в противоположен цвят. Двулицевият десен е така избран, че да може да се комбинира с всякакъв тип връхни дрехи. Освен това моделът може да се носи под или над тях, в зависимост как ви е удобно.

При всички случаи кожата на врата ви ще е защитена от вятър и студ, без да се дразни от материята. Тя е комбинация от вискоза и памук, мека и приятна на допир, с лек мъхест оттенък. Качеството е на много високо ниво, сигурна гаранция, че ще носите този шал много години подред. Перфектен е за подарък.

Състав: 60% вълна, 40% вискоза

Дължина: 190см, Ширина: 32см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.