Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Вълнен мъжки шал на бели квадрати EX87
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Вълнен мъжки шал на бели квадрати EX87

а210050003

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Вълнен мъжки шал на бели квадрати EX87, елегантен мъжки шал от фина материя. Изключително мек на допир, изработен от кашмир и вълна. Един от най-добрите варианти за носене на такъв тип шалове е ако просто го увиете около врата си.

Той може да се носи през студените зимни нощи и в същото време да е моден аксесоар. Шалът е  много практичен и лек, което го прави различен в сравнение с по-евтините варианти.  Подходящ е както за ежедневието, но също и за специални поводи.

Състав: 60% вълна, 40% вискоза

Дължина: 184см, Ширина: 31см

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.