Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Зелен шал на точки двулицев EX96
Зелен шал на точки двулицев EX96
Зелен шал на точки двулицев EX96
Зелен шал на точки двулицев EX96
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черен шал на зелени точки двулицев EX96

2209200017

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черен шал на зелени точки двулицев EX96, свеж изчистен десен в тъмни тонове, съобразен със сезона, за който е предназначен. Плата е мек и фин, съчетание от най-използваните материи наложили се през последните няколко години (вискоза и вълна).

Три са предимствата на този великолепен аксесоар, а именно: защитава шията ви от вятър и студ , запазва топлината  й, винаги изглежда изгладен, независимо как е бил използван. Съчетаването на шала с връхната дреха е лесно, като се има предвид неговия десен. Следователно каквото и палто или яке да облечете, те винаги ще подхождат на конкретно този модел. Последното нещо, което искаме да споделим с вас е, че този артикул може да послужи за идеалния подарък към любимия за вас мъж.


Състав: 60% вълна, 40% вискоза


Дължина: 184см, Ширина: 31см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.