Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Зимен комплект шал шапка и ръкавици SI1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зимен комплект шал шапка и ръкавици SI1

2211090432

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Зимен комплект шал шапка и ръкавици SI1, практично решение за всички открити части на тялото. Ръкавиците са с пет пръста от разтеглива плетка, като в основата на китката има ластична лента. Тя ги придържа към ръката за да не се извадят.  Шапката е двуцветна с интересна шарка. Дълбока е, ще покрие изцяло ушите и завършва с плетен кант.

Шалът е пухкав и мек с едра плетка, без ресни в края. Може да се носи под или над палто/яке в зависимост от предпочитанията ви. Размерите на трите продукта са универсални. Качеството е много добро и са подходящи за подарък. Заложете на това  стилно качествено предложение и зарадвайте любим човек с тези прекрасни аксесоари.

Състав: 100% акрил

Дължина на шала: 220см

Ширина на шала: 18см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.