Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Зимен комплект шал, шапка и ръкавици SI2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зимен комплект шал, шапка и ръкавици SI2

2211090430

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Зимен комплект шал, шапка и ръкавици SI2, незаменими модни аксесоари за зимата. Носете ги винаги когато навън е студено и защитете всички открити части на тялото. Идеален завършек към всеки тип обличане. Зимната шапка е дълбока, разтеглива , завършва с ластична лента.

Моделът е двуцветен  в тъмната гама, предпазва от вятър и студ. Ръкавиците са плетени с пет пръста от разтеглива материя. Шалът е дебел, мек и приятен за кожата на врата. Носи се под или над връхна дреха, независимо от модела Ѝ. Всички размери на артикулите са универсални, подходящи са за носене в ежедневието, когато сте навън и са с много добро качество на изработка. Подходящи са за подарък.

Състав: 100% акрил

Дължина на шала: 220см

Ширина на шала: 18см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.