Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Зимен комплект шапка шал и ръкавици светлосиви SI4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зимен комплект шапка шал и ръкавици светлосиви SI4

2311100051

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Зимен комплект шапка шал и ръкавици светлосиви SI4, последния щрих на вашата мъжка визия. Това са трите най-важни аксесоара, които пазят всички открити части на тялото  (без лицето).  Материята е изцяло от акрил, топли и със сигурност защитава от студ и вятър. Ръкавиците са с 5 пръста, от страната на китката са с ластична лента, която ги придържа към ръката. Шалът е мек, с усещане за комфорт и уют когато го сложите.

Шапката е дълбока, обгръща главата ви, без да я стяга особено и се носи подгъната. Носете комплекта със себе си и при нужда, слагайте всеки един аксесоар според предназначението му. Шапката, шалът и ръкавиците са с универсални размери, подходящи за зимата, дори ако сте сред природата. Качеството на изработка е много добро, т.е. ще ги използвате не само този сезон. Направете си подарък или зарадвайте любим човек.


Състав: 100% акрил
Дължина на шала: 220см
Ширина на шала: 18см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.