Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Зимен мъжки шал син ON4
Зимен мъжки шал син ON4
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зимен мъжки шал син ON4


Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Зимен мъжки шал син ON4, изработен от деликатна акрилна тъкан. Изчистен дизайн, без допълнителна украса, идеален за зимата. Постарали сме се да изберем цвят подходящ за този сезон, който умело да се комбинира с останалите връхни дрехи (палто, яке и др.).

Материята е много мека и приятна, дори при допир се усеща леко пухкава, ще пази шията ви от вятър и студ. В края на шалът има дълги, гъсти ресни от син цвят, с което може да се каже, че визията придобива завършен характер. Предоставяме ви една чудесна идея за подарък с поглед към бъдещи празници.

Състав: 100% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.