Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Зимен шал с ресни в сини и жълти нюанси EX23
Зимен шал с ресни в сини и жълти нюанси EX231
Зимен шал с ресни в сини и жълти нюанси EX232
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Зимен шал с ресни в сини и жълти нюанси EX23

2211100045

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Зимен шал с ресни в сини и жълти нюанси EX23, изключително атрактивен модел от гледна точка на дизайн и качество на изработка. Геометричните фигури са така подредени, че образуват сложен лабиринт. Цветовете са идеално аранжирани и от двете страни на аксесоара.

Материята  е с уникално качество, мека и приятна на допир с усещане, че се докосвате до мъх. Ще пази врата ви от вятър и студ, дори при много лоши атмосферни влияния. Носете шала винаги над или под връхна дреха, без значение на цвета ѝ. Ако се чудите какво да подарите на приятел за някой от зимните празници, това е добра идея.

Състав: 60% вълна, 40% вискоза

Дължина: 190см, Ширина: 32см

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.