Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черна шапка полар VE6
Черна шапка полар VE6
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черна шапка полар VE6

2216050046

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черна шапка полар VE6, топла и приятна за носене, както когато сте сред природата, така и когато спортувате. Тя ще ви бъде сигурен приятел през студените зимни дни. Изработката е супер качествена изцяло. Добре изплетена във форма на напречни широки нишки. Има ластична структура и може да се слага на всяка глава, без значение от нейната големина.

Наистина топли и не изпотява косата ви дори след физическо натоварване. Лесно се сгъва и прибира във всеки джоб, което е голямо предимство. Не се мачка, а в долният край има плетен ръб, който има за задача да позиционира шапката добре за главата. Подходяща е за подарък, с който ще зарадвате приятел.

Състав: 70% вълна, 30% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.