Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Черна зимна шапка с каракул HN6
Черна зимна шапка с каракул HN61
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Черна зимна шапка с каракул HN6

2111140017

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Черна зимна шапка с каракул HN6, изключително полезен аксесоар за зимата, когато главата и особено ушите са най-чувствителни на студ и вятър. Материята, която е изработена е съставена от акрил, който е сигурна преграда срещу лошите атмосферни условия. От вътрешна страна е овча вълна, мека и приятна за носене.

Друго важно предимство, е че такава комбинация е силно препоръчителна заради факта,  че не се изпотява главата ви. Размера на шапката е достатъчно дълбок за да покрие изцяло главата ви, дори ако имате дълга коса. Друг полезен момент е че когато я махнете, може да я сгънете и приберете в джоба, без опасност от деформиране и последващо използване. Подходяща е за подарък.

 

Състав: 100% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.