Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Кафяв мъжки каскет каре PL6
Кафяв мъжки каскет каре PL6
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Кафяв мъжки каскет каре PL6

2111020230

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Кафяв мъжки каскет каре PL6, модерен аксесоар за зимата, много търсен през този сезон. Практичен и удобен за носене, прави завършена визията ви. Дизайнът е доста интересен, нещо средно между шапка с козирка и кепе. Цветовете на карето са добре подредени и съобразени с това годишно време.

Материята е комбинация от вълна и полиестер, което я прави добра като изолация. Мека и приятна на допир, не пропуска влага към главата. Отвътре шапката е с гладка подплата, а в края по ръба има ластик, който добре я позиционира. Мъжката шапка може да се носи ежедневно в градски условия, подходяща е за подарък. И едно уточнение, размера 56...60 е обиколка на главата. 

Състав: 70% вълна и 30% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.