Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Мъжка шапка с ушанки черна PL3
Мъжка шапка с ушанки черна PL31
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка шапка с ушанки черна PL3

2010150050

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка шапка с ушанки черна PL3, практичен и удобен за носене модел за студените дни в годината. Изработена е от мека и приятна материя съставена от вълна и полиестер. Модерен аксесоар за ежедневна употреба с два варианта за носене. Единият е когато условията навън са поносими, а другият при студено време.

В този случай се спускат т.нар. наушници, които пазят не само ушите, но и голите части на врата. Застраховката за такъв тип време ви е гарантирана, което обуславя липсата например на шал. Козирката е предвидена да пази очите, ако има силно слънце. Шапката е подходяща за подарък, който в повечето случаи сами трябва да си изберете.

 

Състав: 70% вълна и 30% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.