Начало Продукти Количка 0 Профил

BLACK FRIDAY ОФЕРТИ ДО -30% ДО 30.11

Мъжка шапка с ушанки зимна PL5
Мъжка шапка с ушанки зимна PL51
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка шапка с ушанки зимна PL5

1910110030

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка шапка с ушанки зимна PL5, тъмносив модел, предназначена за студената зима. Носи се в два варианта, зависимост от атмосферните условия. Това е възможно заради, подвижната, пришита материя, която се спуска и предпазва ушите и врата. В общият случай е сгъната и се вписва в общият дизайн.

Това е голямо предимство, особено ако сте си забравили шала в къщи. Платът е много мек и приятен, не дразни косата и не я спарва. Друго съществено предимство, е че не попива водата (влагата). Придава завършен вид на мъжката ви визия и се комбинира на практика с всякакъв вид връхни дрехи. Мъжката шапка е подходяща за подарък.

 

Състав: 70% вълна и 30% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.