Начало Продукти Количка Профил

Мъжка шапка VK1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка шапка с ушанки VK1

1910110034

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка шапка с ушанки VK1, правилния аксесоар за зимата. Ефектна  и модерна с козирка, изработена от вълна и полиестер в отношение три към едно. Практична и удобна за носене с опция да се покриват ушите, когато времето се промени и задуха силен вятър. Много качествена изработка и интересен дизайн, който включва в себе си широка лента, която минава по средата на шапката.

Всички крайни части на плата са подсилени с шеф. По правило, когато носите този модел е добре да го комбинирате с правилният мъжки шал. В нашият онлайн магазин има достатъчно такива, така че не се колебайте а разгледайте нашата колекция. Тази мъжка шапка може да стане подарък към любим човек или приятел.

 

Състав: 70% вълна и 30% полиестер

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •