Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка шапка VK2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка шапка тъмносива с ушанки VK2

1910110024

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка шапка тъмносива с ушанки VK2, авангарден външен вид със спортен оттенък. Предназначена е за ценители, които обичат да прекарват свободното си време сред природата, особено когато времето е студено. Със сигурност тази зимна мъжка шапка ще ви защити главата и ушите, ще отговори на очакванията ви за комфорт и топлина.

По средата има декоративна, широка лента от същия плат, която е подсилена със странични шевове. Материята е много мека и приятна при допир от вълна с малък процент полиестер. Ако успеете да я комбинирате с тъмни шалове, ще изглеждате перфектно през студените зимни дни. Много търсен модел не само от мъжката ни аудитория, но и от жени, които искат да изненадат половинките си с този практичен подарък.

 

Състав: 70% вълна и 30% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.