Начало Продукти Количка 0 Профил

Мъжка шапка VK3
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка шапка тъмносиня със сиви ленти VK3

1811120072

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка шапка тъмносиня със сиви ленти VK3, тъмносиня с тъмносиви ленти. Материята е изцяло от акрил, мека и удобна за носене. Предназначена е за студените зимни дни в годината и ще ви служи вярно срещу вятър и мраз. Това е стандартен тип аксесоар за ежедневно ползване в градски условия или в планината.

Шапката е фабрично плетена и леко разтеглива, за да може да обхване по най-добрия начин вашата глава, за да не пада ако бягате например. Лесно се комбинира с мъжки шалове и ръкавици, които ще намерите в нашия онлайн магазин. Друго нейно предимство е че може да се слага при необходимост и от жени. Подходяща е за подарък, който ще опаковаме и доставим на посочения от вас адрес.

 

Състав: 100% акрил

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

Често купувани заедно