Начало Продукти Количка Профил

Мъжка шапка VK43
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка шапка тъмносиня на точки VK4

1811120063

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка шапка тъмносиня на точки VK4. Те са едва забележими, но умело се вместват в цветовия баланс. Стандартен тип аксесоар за зимата без който не можем, особено ако навън времето стане студено и мрачно. Изработена е от 100% акрил, последен писък на модата в материите.

Сигурна защита срещу изпотяване на главата, дори ако носите шапката продължително време. Леко разтеглива е и е машинно плетена. Подходяща комбинация към нея е мъжки шал в подобен десен и цвят, който ще намерите в нашия онлайн магазин. Прекрасна възможност за подарък, с който надяваме се да изненадате вашия любим .

 

Състав: 100% акрил

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •