Мъжка шапка VK5
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка шапка черна с бели ресни VK5

1811120068

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Мъжка шапка черна с бели ресни VK5,  черна със сиви лентички, равномерно разпределени по цялата повърхност. Много свеж модел, който се надяваме да ви хареса за зимния сезон. Подходяща е за носене, когато сте навън сред природата или карате ски в планината. Периферията в горната част е в черен цвят, който е ластичен за да задържи шапката стабилно на главата.

Друго достойнство на този сезонен аксесоар е, че е плетена и разтеглива в зависимост от големината на вашата глава. Комбинирането с мъжки шалове е лесно и го оставяме на вашето внимание. Изработена е изцяло от акрил, който не дава възможност на вятъра да проникне. Шапката е подходяща за подарък.

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

 

 

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 30 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •  Мъжка шапка черна с бели ресни VK5

20080616111601 / 16.06.2008 г.