Начало Продукти Количка 0 Профил

СИГУРНА ПОРЪЧКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжка шапка на ромбоиди VK6
Мъжка шапка на ромбоиди VK6
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжка шапка на ромбоиди VK6

2210050051

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжка шапка на ромбоиди VK6 - ако обичате подобен тип аксесоари за зимата, това наше предложение ще ви хареса. Мека и удобна за носене, леко разтеглива, подходяща за всяка възраст мъже. Особено атрактивна е за тези от вас, които обичат разходки сред природата. Главата ви ще бъде предпазена от вятър и студ, дори при продължителна употреба. 

Много търсен модел заради характерната цветова шарка на квадрати в долната част. Поради тази причина може да я комбинирате с различни мъжки шалове, които ще намерите в нашия сайт. Трудно се цапа и лесно се поддържа. Практично се сгъва и поставя в джобовете на връхната ви дреха. Идеална е за подарък към любим човек или приятел. 

Състав: 70% вълна, 30% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.