Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки каскет JK1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки черен каскет JK1

1811270009

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки черен каскет JK1, интересен модел чиито дизайн е взаимстван от миналото. Подобен тип шапки са добре познати и носени от работническата класа. Сегашният вариант на този каскет е  по-различен с това, че материята е по-качествена и изработката е по-фина. 

Предназначена е за носене в градски условия и би стояла добре на главата ви ако успеете да я комбинирате с подобен цвят мъжки шалове. Тях и още много модерни дрехи може да намерите в нашия онлайн магазин Виконте Русе. Това наше предложение е подходящо за подарък, който ще опаковаме в подходяща кутия и доставим на вашия адрес. 

Състав: 70% вълна и 30% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.