Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки каскет тъмносин PL1
Мъжки каскет тъмносин PL1
Мъжки каскет тъмносин PL1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки каскет тъмносин PL1

2311160014

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки каскет тъмносин PL1, добре изглеждащ аксесоар за зимата. Изработен е от мека и приятна при допир материя, съставена от вълна и полиестер. Именно такава комбинация ще ви даде така желаният комфорт на главата. Същевременно ще я предпазва от студ и вятър. Подобен тип шапки са доста модерни и търсени през последните няколко години и едва ли ще излязат скоро от мода.

Изработката е много качествена, като е наблегнато на зимните цветове. От вътре поръба има черна ластична лента, която не дава възможност на шапката да „танцува“ на главата ви. Каскета е подходящ за подарък, макар че по-добър вариант е да си я изберете сам. И едно уточнение, размера 56...60 е обиколка на главата. 

 

Състав: 70% вълна и 30% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.