Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки каскет VK1
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки каскет тъмносив меланж VK1

1910110049

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки каскет тъмносив меланж VK1, правилният аксесоар за сезон есен - зима. Много търсен модел от последната ни колекция в т.нар. шарка рибена кост. Дизайнът е повлиян от последните модни тенденции във Франция и Италия. Всеизвестно е, че всичко ново в модата е добре познато старо. Подобен тип аксесоари са познати още в миналото, когато работническата класа масово е носела каскети.

И сега са удобни и предпочитани, особено ако искате да сте забелязани сред обществото или на улицата. Изработени са от качествен вълнен материал, с малък примес на полиестер. Подходящ за носене в ежедневието, особено ако успеете да го комбинирате с правилният цвят мъжки шалове. Перфектна идея за подарък към любимата ви семейна половинка.

 

Състав: 70% вълна и 30% полиестер

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.