Начало Продукти Количка 0 Профил

БЪРЗА ДОСТАВКА С ПРЕГЛЕД И ТЕСТ

Мъжки каскет VK2
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Мъжки каскет сив меланж VK2

1910110046

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Информация на Продукта

Мъжки каскет сив меланж VK2, сив на цвят с интересен десен от т.нар. рибна кост. Много свеж дизайн повлиян от модата в близкото минало. Самата форма на каскетът е леко променена, заради изискванията на времето, в което живеем. Идеален е за носене в градски условия през сезони есен и зима.

Платът е устойчив на атмосферните промени, приятен е при допир и няма да спарва главата ви при по-продължителна употреба. Ако сполучите да го комбинирате с правилния мъжки шал, ще бъдете забелязан в сивото ежедневие на улицата. Това наше предложение е подходящо за подарък. Възползвайте се от случая да зарадвате любим приятел или съпруг.

 

Състав: 70% вълна и 30% полиестер

 

Доставка

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 5.99 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Възможни са разлики между цените онлайн и във физическите обекти на фирмата.

Връщане

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В случай на връщане, парите се възстановяват по банков път в срок от 14 работни дни. 
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта.