Начало Продукти Количка Профил

Шапка мъжка черна с червена лента
Доставка от 1-2 работни дни
Проверка на пратка
Право на връщане до 14 дни

Шапка мъжка черна с червена лента

1811120059

Проверка на пратка
Доставка от 1-2 работни дни
Право на връщане до 14 дни

Шапка мъжка черна с червена лента, интересен вариант за зимата. Материята на плетката е изцяло от акрил, който успешно замества памучната материя. Дори в някои случаи го превъзхожда по качество, особено що се касае до мекотата и плътността.  Тази зимна шапка се адаптира перфектно към формата на  главата, като не позволява на студеният вятър да премине през нея.

Причината за това е вътрешният слой, който е приятен на допир. Червената лента по края на модела придава завършен вид на дизайна.  Харесва ви да сте сред природата, дори ако навън е минус 10. Тогава заложете на тази шапка и топъл, копринен шал от нашият онлайн магазин Виконте Русе.


  • Състав: 100% акрил

Стандартната цена за доставка в нашия сайт е 4.90 лв. Тя е валидна за всички доставки с куриерска фирма "Speedy" без значение дали ще са до офис или Ваш личен адрес.

Нашите клиенти също така могат да изберат фирма "Еконт" за доставка на своите поръчки. В този случай обаче, цената на доставката се изчислява директно от ценовата листа на куриерската фирма.

При връщане на продукт клиента трябва да спази следната процедура:

  • Да изпрати заявка за връщане на продукта на електронен адрес office@vikonte.eu в срок, не по-дълъг от 14 дни, считано от датата на получаването му. В заявката клиентът трябва да предложи начин, по който да му бъде възстановена дължимата сума.
  • Продукта(ите) да не е използван и да е в добър търговски вид (вида в който е получен от клиента). Също така трябва да предоставите и касовия бон удостоверяващ покупката на продукта. 

За информация и поръчки:

  • Обадете се на 0894578027
  • Изпратете емайл на: office@vikonte
  •